7 Vlamingen over Bdsm

In het programma durf te vragen spreekt Siska Schoeters met 7 Vlamingen over hun connectie met bdsm.

Enkele uitspraken uit de uitzending:

Het is voor mij niet de pijn, maar het machtsspel erin”, klinkt het. “Proberen de macht te krijgen en kijken wie verliest. En er een spelletje van maken, een soort wedstrijdje.”

Bron HLN

Als er over zo’n dingen wordt gepraat, is dat altijd in een heel negatief daglicht. Toen ik merkte dat het zaken waren die me interesseerden, dacht ik meteen ‘oei, er zal iets serieus mis met me zijn’. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet waar is

Bron HLN
0 0 stemmen
Jouw Waardering

Karen

Blogger en curator van diverse bdsm (kunst) sites

You may also like...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties