Activeer Extra’s

Ontgrendel extra features

Voor een klein bedrag per jaar kun je de extra opties activeren, ook steun je met jouw bijdrage deze site en daarmee maak jij het mede mogelijk dat deze bijzondere site blijft bestaan.

*** tussen 8 mei en 17 mei en tussen 27 mei en 3 juni moeten verzoeken voor het activeren van de Extra’s ook via email gemeld worden in verband met vakantie van beheerder. Wanneer je deze stap overslaat kan het zijn dat het een tijdje duurt tot de uitbreidingen op je account actief zijn.***

Activeer Extra’s

Maak gebruik van deze link om jouw lidmaatschap te activeren, dit is een jaarlijkse bijdrage en wordt geregeld via PayPal (betalen via creditcard behoort tot de opties van PayPal).
* Let op wanneer je een ander email adres gebruikt bij je betaling dan waarmee je je op deze site geregistreerd hebt geef dit dan aan ons door via het contact formulier, we kunnen anders jouw account niet traceren en de Extra’s niet activeren.

Mocht je nu wel willen betalen maar niet via PayPal dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier. Je ontvangt dan een factuur via email die je via een bankoverschrijving kunt voldoen.
Deze site is gekoppeld aan Duale, dit is de naam die op het formulier van PayPal verschijnt. Duale is de coachingspraktijk van de oprichtster van deze site.

Opzeggen

Je kunt in Paypal je abonnement op deze site opzeggen, let erop dat verwijderen van je account niet gelijk staat aan het opzeggen van je abonnement. Om je abonnement op te zeggen klik hier. Wil je jouw account sluiten? Dit kun je doen door naar je profiel te gaan, klik op Instellingen, klik op het Tabblad ‘Account Verwijderen’
** Let op dat je zélf verantwoordelijk bent om je betalingsprofiel bij PayPal op te zeggen. Wanneer je via bank betaald is dit niet nodig, er is dan geen automatisch betaalprofiel met herhaling aangemaakt.

Om de extra opties te activeren dien je wel een account te hebben op deze site. Nog geen lid? Registreer je gratis