Bdsm Coach

Als Kink Aware Professional ben ik zowel werkzaam als (Bdsm) Coach en beheer deze website. Graag vertel ik je iets meer over mij en hoe ik tot mijn besluit gekomen ben om zowel vrije tijd als werk gerelateerd mij in te zetten voor balans in de beleving van bdsm en meer begrip voor bdsm.
Eén van mijn doelen is het beschikbaar en toegankelijk maken van informatie over bdsm, gelukkig is daar de laatste jaren veel in veranderd en zijn er tegenwoordig talloze websites met goede informatie over bdsm te vinden.
Een ander doel is mensen in staat te stellen in contact te (kunnen) komen met gelijkgestemden, om herkenning te vinden, om te leren hun bdsm gevoelens te herkennen en zich minder eenzaam en alleen te voelen met hun gevoelens en verlangens.

Sinds de start van deze website (in 2002) ben ik door velen benaderd met persoonlijke vragen omtrent de acceptatie van bdsm gevoelens, hoe te praten met een partner die deze gevoelens niet kent, hoe te leren omgaan met verschil in verlangen (in de relatie) en nog vele, vele andere onderwerpen.

Het feit dat ik gezien werd als deskundige op dit gebied heeft ertoe geleid dat ik besloten heb mijn kennis en ervaring aan te vullen met een opleiding tot coach. Van 2006 tot 2017 ben ik exclusief werkzaam geweest als bdsm coach, ik ben er een jaartje tussenuit geweest maar voelde het toch weer kriebelen. Vanaf maart 2018 ben ik opnieuw beschikbaar als coach te vinden via zowel deze website als de site Duale Coaching.

Ik bied begeleiding in de tal van zaken, deze zijn onmogelijk in een paar kernwoorden te vangen hieronder tref je een opsomming van de meest voorkomende vragen.

Voorkomende hulpvragen:

– Ik weet niet zeker of ik bdsm gevoelens heb, hoe kom ik hier achter?
– Is er iets mis met mij omdat ik aan bdsm denk?
– Hoe leer ik mijn bdsm gevoelens te accepteren?
– Hoe ontdek ik welke verlangens binnen bdsm ik heb?
– Waar vind ik gelijk gestemden?
– Waar vind ik speel locaties en spelfeesten?
– Hoe kunnen mijn (onervaren) partner en ik bdsm ontdekken?
– Hoe praat ik met mijn partner zonder bdsm gevoelens?
– Hoe ga ik om met een partner met bdsm gevoelens? (voor partners zonder bdsm gevoelens)
– Hoe herken ik een gezonde bdsm relatie?
– Hoe verwerk ik misbruik binnen een bdsm relatie?
– Hoe kan ik opnieuw genieten van bdsm na seksueel/bdsm gerelateerde misbruik?
– Hoe leer ik als onderdanige mijn grenzen te bewaken?
* en nog vele andere aspecten binnen bdsm.
Neem gerust contact met me op wanneer je weten wil of ik je helpen kan. Ik werk overwegend via online gesprekken, deze zijn zonder camera dus zeer geschikt als je graag anoniem wil blijven.

Meer info over Coaching

Wanneer je meer wilt weten over hoe coaching werkt dan verwijs ik je graag naar mijn website. Ook Tarieven vind je op mijn website. Ik werk niet met trajecten, je betaalt gewoon per gesprek en je bepaalt zelf of je na een gesprek een vervolg afspraak maken wilt. Wil je weten hoe anderen het contact met mij als coach hebben ervaren bekijk dan de testimonials.

Twijfel je of ik iets voor je zou kunnen betekenen dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen, dit kan via het contactformulier hieronder, via email info@bdsmminnend.nl, de instant chat rechtsonder. Ik ben ook te vinden op FetLife.

Wil je liever contact met een andere kink aware professional ? Kijk hier voor een overzicht.

Karen Smits

Er ging iets mis