Sinds de start van deze website (in 2001) ben ik door velen benaderd met persoonlijke vragen omtrent de acceptatie van bdsm gevoelens, hoe te praten met een partner die deze gevoelens niet kent, hoe te leren omgaan met verschil in verlangen (in de relatie) en nog vele, vele andere onderwerpen.

Het feit dat ik gezien werd als deskundige op dit gebied heeft ertoe geleid dat ik besloten heb mijn kennis en ervaring aan te vullen met een opleiding tot coach. Van 2006 tot 2017 ben ik exclusief werkzaam geweest als bdsm coach, ik ben er een jaartje tussenuit geweest maar voelde het toch weer kriebelen. Vanaf maart 2018  werk ik weer een paar uur per week als coach. Meer informatie over mijn werk als kink aware professional kun je vinden op Duale Coaching.

Ik bied begeleiding in de tal van zaken, deze zijn onmogelijk in een paar kernwoorden te vangen hieronder tref je een opsomming van de meest voorkomende vragen.
Wanneer je denkt dat je met 1 gesprek al een heel eind in de goede richting geholpen bent overweeg dan het concept Coaching on Demand.

Voorkomende hulpvragen:

– Ik weet niet zeker of ik bdsm gevoelens heb, hoe kom ik hier achter?
– Is er iets mis met mij omdat ik aan bdsm denk?
– Hoe leer ik mijn bdsm gevoelens te accepteren?
– Hoe ontdek ik welke verlangens binnen bdsm ik heb?
– Waar vind ik gelijk gestemden?
– Waar vind ik speel locaties en spelfeesten?
– Hoe kunnen mijn (onervaren) partner en ik bdsm ontdekken?
– Hoe praat ik met mijn partner zonder bdsm gevoelens?
– Hoe ga ik om met een partner met bdsm gevoelens? (voor partners zonder bdsm gevoelens)
– Hoe herken ik een gezonde bdsm relatie?
– Hoe verwerk ik misbruik binnen een bdsm relatie?
* en nog vele andere aspecten binnen bdsm, neem gerust contact met me op wanneer je weten wil of ik je helpen kan

Mogelijkheden tot contact:

– Online gesprek (kan via whatsapp, facebook messenger, of beveiligde chat omgeving)
– Telefonisch gesprek

Wanneer je behoefte hebt aan contact met een ervaren coach bekend met bdsm dan kun je ten alle tijden contact met mij opnemen. Tarieven vind je op mijn website. Ik werk niet met trajecten, je betaalt gewoon per gesprek.
Heb je geen mogelijkheden om coaching te betalen? Registreer je dan kosteloos op deze site en stel je vraag in het forum. je krijgt een deskundig antwoord en jouw vraag zowel als de antwoorden helpen mogelijk anderen.
Twijfel je of ik iets voor je zou kunnen betekenen dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen, dit kan via het contactformulier op deze site of via email info@bdsmminnend.nl
Wil je liever contact met een andere kink aware professional lees dan hier verder.

Karen Smits