BdsmMinnend Community

Naast een informatief en vrij toegankelijk gedeelte van de site hebben we ook een besloten community waar gelijkgestemden met elkaar in contact kunnen komen. Registreren is gratis. Zou je wel eerst even de algemene voorwaarden willen bekijken? Dat geeft inzicht in wat je van de community kunt verwachten, als ook wat wij van onze leden verwachten.
Wil je liever eerst contact met één van de beheerders? Dat kan natuurlijk, maak gebruik van het contact formulier of stuur een email naar info@bdsmminnend.nl

Kenmerkend voor deze site is dat het uitgangspunt ‘delen vanuit de mens als individu’ is. Het is niet belangrijk of en hoe ervaren je in bdsm bent, er gelden geen specifieke omgangsregels anders dan de normale omgangsvormen.

Eén van de pijlers waarop BdsmMinnend gebouwd wordt is respect, veiligheid, gelijkheid en het delen als individu. Leden delen wat hen bezighoudt binnen bdsm, er is ruimte om persoonlijke blogs te lezen en/of bij te houden (soort dagboek), er is ruimte om vragen te stellen (geen vraag is vreemd), het forum biedt de mogelijkheid om over talloze onderwerpen binnen bdsm te praten met elkaar. Niet vanuit een discussie standpunt maar om de verschillende gedachtes, gevoelens te delen en zo inzichten te verruimen.

 Je bent dus van harte uitgenodigd je aan te melden, registreren kan via deze link. Wel vragen we je om voor je je registreert rekening te houden met het volgende:

  • Zorg voor toegankelijke gebruikersnamen
  • Melden jullie je als stel aan? Doe dit bij voorkeur ieder met een eigen account, dat is met name prettig in de communicatie met andere leden.
  • Staat jouw account onder toezicht? Ook al respecteren we deze relatievorm we vinden het niet passen bij de open sfeer van onze community. Het werkt verwarrend, leden denken dat ze met jou communiceren zonder te weten dat jouw partner alles leest. Dat is een inbreuk op hun privacy (en in strijd met de nieuwe avg), natuurlijk kun je dit ondervangen door bij elke communicatievorm te vermelden dat er iemand meeleest, wij geven er de voorkeur aan dat je ons platform niet bezoekt met een account onder toezicht. Mocht het zo zijn dat we ontdekken dat je dit wel doet dan wordt je permanent geblokkeerd. Wil je graag een platform bezoeken met account onder toezicht? Kijk eens op FetLife of Bdsmzaken.
  • Neem de tijd om je profiel in te vullen, je kunt deze ten alle tijden bijwerken. Jouw profiel geeft anderen een beeld van wie je bent, wat je (eventueel) zoekt. Het nodigt anderen uit tot interactie.

Reacties zijn gesloten.