BdsmMinnend Community

Eén van de pijlers waarop BdsmMinnend gebouwd wordt is respect, veiligheid, gelijkheid en het delen als individu.
Een community site als deze biedt leden ruimte om te delen wat hen bezighoudt binnen bdsm, vragen te stellen, te lezen over de ervaringen van anderen, een spelpartner of date te vinden en persoonlijke dagboeken en verhalen van leden te lezen (of te delen).

Leden Opties

Leden (lidmaatschap is gratis) hebben de volgende tools tot hun beschikking:

  • Uitgebreid profiel
  • Blogs
  • Foto albums

Forum

Het forum biedt de mogelijkheid om over talloze onderwerpen binnen bdsm te praten met elkaar. Niet vanuit een discussie standpunt maar om de verschillende gedachtes, gevoelens te delen en zo inzichten te verruimen. Je kunt er je vragen stellen en mee praten met anderen.

Zoek & Vind

Of je nu op zoek bent naar gelijkgestemden om mee te praten, een spel partner, relatie partner of levenspartner. De uitgebreide profiel opties maken het mogelijk om gericht te zoeken. Het helpt natuurlijk wel wanneer je de moeite neemt je profiel zo volledig mogelijk in te vullen.

Registreer

Je bent dus van harte uitgenodigd je aan te melden, registreren kan via deze link. Wel vragen we je om voor je je registreert de algemene voorwaarden door te lezen én rekening te houden met het volgende:

  • Zorg voor toegankelijke gebruikersnamen
  • Melden jullie je als stel aan? Doe dit bij voorkeur ieder met een eigen account, dat is met name prettig in de communicatie met andere leden.
  • Staat jouw account onder toezicht? Ook al respecteren we deze relatievorm we vinden het niet passen bij de open sfeer van onze community. Wil je graag een platform bezoeken met account onder toezicht? Kijk eens op FetLife of Bdsmzaken.
  • Neem de tijd om je profiel in te vullen, je kunt deze ten alle tijden bijwerken. Jouw profiel geeft anderen een beeld van wie je bent, wat je (eventueel) zoekt. Het nodigt anderen uit tot interactie.

Wil je liever contact met één van de beheerders? Dat kan natuurlijk, maak gebruik van het contact formulier of stuur een email naar info@bdsmminnend.nl

Reacties zijn gesloten.