Coaching on Demand

Coaching on Demand

Met name als Kink Aware Professional heb ik ontdekt dat veel cliënten gebaat zijn bij 1 uitgebreid gesprek wat hen op weg helpt. Om die reden heb ik een concept ontwikkeld waarbij ik in 1 gesprek van anderhalf uur jouw vragen beantwoord en je met tips en adviezen op weg help. De kosten van Coaching on Demand bedragen 55 euro, hiervoor krijg je een online gesprek van anderhalf uur, kun je  desgewenst via email vóór het gesprek plaats vind aangeven waarin je advies of antwoorden nodig hebt. Naa het gesprek ontvang je een email met de antwoorden op je vragen dan wel adviezen en tips.

Coaching on Demand is alleen aan te vragen na vooruitbetaling, je kunt deze online aanvragen en kiezen voor direct betalen via PayPal of een factuur toegestuurd krijgen via email. Nadat je betaling ontvangen is wordt je gesprek ingepland, dit kan doordeweeks overdag of in de avonduren. Doorgaans volgt er binnen 1 a 3 dagen een gesprek (vraag je op vrijdag of in het weekend aan dan zal het gesprek na het weekend gepland worden).

Omdat afstand geen rol speelt maakt E Coaching het mogelijk dat je altijd gebruik kunt maken van een gesprek met mij wanneer je met vragen zit. Meestal zijn Chat gesprekken op korte tijd in te plannen, soms zelfs op het moment dat je contact met mij opneemt.

Er zijn talloze voorbeelden te noemen waarin Coaching on Demand de voordeligste en beste keuze is, ik heb hieronder een aantal veel voorkomende vragen opgesomd. Twijfel je of waar jij een advies of antwoord in zoekt in één gesprek te behandelen is neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Voorbeelden van onderwerpen/vragen
– Ik heb per direct advies nodig op het gebied van bdsm of bdsm relatie
– Waar vind ik uitgaans locaties in mijn regio? (*tip bekijk eerst ons overzicht)
– Hoe & waar vind ik een bdsm (spel) partner?
– Ik twijfel of ik mijn bdsm gevoelens in de praktijk moet brengen
– Ik weet niet goed hoe met mijn partner over mijn bdsm gevoelens te praten
– Hoe zorg ik ervoor dat ik op een veilige en verantwoorde manier mijn bdsm gevoelens kan beleven?
– Waar vind ik commerciële ruimtes in mijn regio? (*tip er zijn talloze websites die hier info over geven)
– Ik ben een beginnend en onervaren onderdanige vrouw, hoe zorg ik ervoor dat ik niet het vangnet van foute Dominanten beland?
– Ik twijfel of mijn bdsm relatie wel gezond en in balans is
– Ik houd mijn bdsm gevoelens en beleving geheim voor mijn partner, ik wil dit veranderen maar durf niet
– Mijn partner kan niet mee met mijn bdsm gevoelens en we overwegen een open relatie, hoe pakken we dit aan?
– Ik ben een partner zonder bdsm gevoelens, ik wil mijn partner steunen maar weet niet hoe (en ik wil zelf echt geen bdsm gaan doen)
– Ik wil mijn familie of vrienden over bdsm vertellen, moet ik dit doen? En hoe dan?
– Ik ben mijn bdsm gevoelens aan het ontdekken en bezoek urenlang sites, ben ik nu verslaafd? Hoe krijg ik mijn balans weer terug?

 

Desgewenst kun je hier een aanvullend bericht invoeren
Betaal je via PayPal geef hier dan aan met welke naam/email dit werd gedaan
Wanneer je niet via PayPal kan/wil betalen kun je een betaalverzoek ontvangen voor een bank overschrijving

Reacties zijn gesloten.