Wat leuk dat je meer wilt weten over de beheerders achter deze site. wij stellen ons graag aan je voor.

Iniatiefneemster van deze site ben ik (Karen), een Valentijntje geboren in 1972. Ooit ben ik mijn gevoelens omtrent bdsm gaan verkennen door te gaan schrijven. Deze schrijfsels publiceer ik onder de naam MisTique, in de tijd dat ik schreef kreeg ik veel reacties van mensen die zich in mijn schrijfsels herkenden, er werd ook contact met mij gezocht en voor ik er erg in had bood ik dagelijks steun aan anderen in hun persoonlijke ontdekkingstocht op het gebied van bdsm. Ik ben toen een forum gestart, compleet onbekend met de werking ervan maar ik had een duidelijk doel voor ogen. Een besloten online plek met prettige en geborgen sfeer waar men (anoniem) kan praten over de persoonlijk beleving van bdsm. Een site die zich niet specifiek richt op daten, een plek met respect voor de verschillen in beleving, waar naar elkaar geluisterd wordt en leden elkaar kunnen helpen door te delen vanuit persoonlijke inzichten, gedachten en ervaringen. Inmiddels bestaat dit iniatief al 17 jaar, af en toe is het jasje veranderd maar de doelstelling is altijd gebleven.

In 2006 ben ik gestart als kink aware professional (als coach hulp bieden in de vorm van gesprekken zonder een oordeel te hebben). Meer informatie daarover is te vinden op mijn website Duale. Ook heb ik mij altijd ingezet voor het bieden van informatie over bdsm, en beheer ik een aantal kunst sites gericht op bdsm kunst van internationale en nationale kunstenaars.
Naast dit werk help ik een een paar uur werk een aantal cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen, ook wordt er af en toe een beroep op mij gedaan als mantelzorger.

Mijn bdsm beleving is erg divers maar wordt voornamelijk gestuurd door zowel onderdanige als masochistische verlangens die in mij leven.
Meer over mij lees je in mijn voorstelbericht of bekijk mijn profiel.
Mede beheerder is Gert (61), mijn levenspartner en Dominant. Vanwege zijn drukke baan als procestechnoloog is zijn aandeel als beheerder vooral ondersteunend.
Zijn bdsm beleving wordt gestuurd door zijn dominante verlangens, dit is natuurlijk een erg breed gebied met vele aspecten. Een grote voorkeur van hem ligt op het gebied van spanking en impact play.
Meer over Gert lees je in zijn voorstelbericht of bekijk zijn profiel.