Binnen ons (besloten) forum is ruimte voor gelijkgestemden om over bdsm te praten. Je kunt bladeren door topics en reacties die door de jaren heen (meer dan 7 jaar) geplaatst zijn. Uiteraard ben je van harte welkom te reageren op topics en reactie’s die jou aanspreken, ook kun je zelf een topic toevoegen.

Registreren is gratis, wel vragen we je om vóór je registratie de moeite te nemen onze algemene voorwaarden door te lezen.

Veel gestelde vragen

Is ervaring met bdsm vereist om deel te nemen aan het forum?
Nee, we zijn van mening dat persoonlijke inzichten net zo waardevol zijn als ervaringen.

Mag ik mij anoniem aanmelden?
Ja. Je kunt een profiel aanmaken met een anonieme gebruikersnaam.

Moet mijn gebruikersnaam ergens aan voldoen?
We vragen je om een toegankelijke gebruikersnaam te kiezen, iets dat herkenbaar, leesbaar en aanspreekbaar is.

Is er een gedragscode?
Niet specifiek. We verwachten uiteraard dat leden zich respectvol gedragen, vriendelijk en niet veroordelend zijn in hun reacties. Veelvuldig gebruik van hoofdletters en leestekens is niet toegestaan.
We verzoeken we leden om de ongeschreven bdsm code los te laten, dus geen teksten als ‘W/wij zijn van mening dat’, ook bepalen leden zelf of zij anderen met U aanspreken. Dominanten die hier niet van gediend zijn kunnen zich beter niet aanmelden op ons forum.
Het beleid wordt door de site beheerders bepaald, dit betekent dat Dominanten geen eisen neer kunnen leggen ten aanzien van hoe zij aangesproken wensen te worden.

Ben ik verplicht om actief bij te dragen aan het forum?
Nee. We laten leden volledig vrij zelf te bepalen of ze deel willen nemen aan de gesprekken in ons forum. Wel is het zo dat zonder schrijvende en reagerende leden een forum doodbloedt, dat bewustzijn willen we graag meegeven maar het is uiteraard aan leden zelf of je hier iets mee doet.

Hoe lang blijft mijn account actief?
Accounts van bloggers blijven onbeperkt actief, tenzij bloggers zelf aangeven hun account te willen verwijderen.
Accounts van leden die deelnemen aan het forum en geen blogs gepubliceerd hebben worden eens per paar maanden opgeschoond. Passieve accounts worden verwijderd (passief betekent dat er gedurende een aantal maanden geen reacties of topics geplaatst zijn).