Doneren

Steun BdsmMinnend

Dit netwerk draait volledig op de vrijwillige inzet van de beheerders. Er wordt veel tijd gestoken in het onderhouden van het platform, uiteraard zijn er ook kosten voor hosting, domeinnaam en een aantal onderdelen die ingevoegd zijn op de site. Deze worden door ons zelf bekostigd.
De tijd en aandacht die aan BdsmMinnend wordt besteed is een investering die met overtuiging en liefde wordt aangeboden. Dit omvat een breed aantal taken, naast het dagelijks beheer en een stukje technisch beheer zet Karen ook haar kennis en ervaringen als coach seksueel bewustzijn in om bezoekers en leden zo op te vangen en bij te staan daar waar nodig.

Wanneer je van mening bent dat deze site voor jou van waarde is en je zou graag bij willen dragen via een financiële donatie dan is dit mogelijk via het principe van waardebepaling achteraf. De waarde van deze site zal voor iedere bezoeker en/of lid anders zijn, we vragen een ieder die overweegt te doneren dan ook om na te gaan wat het bezoeken van deze site, de informatie die je hier treft en de betrokkenheid van ons als beheerders jou waard is.

Je kunt het te doneren bedrag wijzigen in het veld hieronder, je wordt dan doorverwezen naar PayPal. Wil je liever via bank doneren dan kan dit ook, je kunt contact met ons opnemen om de bankgegevens te ontvangen.

Hartelijk dank voor de donatie.

Gert en Karen

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1.00