Algemene vragen

Ik ben op zoek naar informatie over bdsm, waar vind ik dit?
We hebben door de jaren heen talloze informatieve artikelen gepubliceerd, deze kun je hier bekijken.

Kan ik ook lezen over de persoonlijke belevingen ?
We hebben een speciale rubriek waar gastbloggers hun ervaringen, dagboeken, poëzie en verhalen delen. Je kunt als anoniem blogger hieraan deelnemen.

Zijn er persoonlijke foto’s te bekijken?
Nee, deze zul je niet op onze site vinden. We raden je aan om FetLife te bezoeken.

Ik ben op zoek naar een spel/relatie partner, hoe vind ik die?
Wij zijn geen grote datingsite, mocht je daarnaar zoeken dan raden we je de sites Bdsmzaken of FetLife aan. Er is wel een mogelijkheid om een gratis advertentie te plaatsen wanneer je op zoek bent naar een spel/relatie partner.

Waar vind ik professionele hulp om te praten over mijn bdsm gevoelens?
Wanneer je op zoek bent naar professionele hulp die begripvol reageren op bdsm dan raden we je aan op zoek te gaan naar een Kink Aware Professional. Deze professionals zijn in staat te luisteren zonder te (ver)oordelen en zetten zich erin de cliënt een veilige en prettige omgeving te bieden waarbinnen deze zich uitgenodigd voelt om vrijuit te praten over individuele belevingen van seksualiteit/bdsm.
Overigens is aan deze site ook een Kink Aware Professional verbonden.

Kan ik kosteloos vragen stellen over bdsm?
We nodigen je uit om jouw vraag in te sturen via het contact formulier. Een ervaren coach zal jouw vraag inhoudelijk beantwoorden, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Vragen over adverteren op deze site

Kan ik gratis adverteren?
Ja, je kunt een gratis advertentie plaatsen met een termijn van 2 maanden, deze kun je gratis verlengen.

Is er een privé berichten systeem gekoppeld aan advertenties?
Dit klopt. Als adverteerder dien je een emailadres op te geven, deze is alleen zichtbaar voor beheerders. Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen vanaf jouw advertentie, deze wordt via email naar jou gestuurd.

Wat is het verschil tussen een gratis en premium advertentie?
Een premium advertentie heeft een looptijd van 1 jaar (is uiteraard kosteloos te verlengen) uitgebreide opties voor tekst opmaak, verwerken van meerdere links in de tekst, als ook een representatieve galerij met meerdere afbeeldingen (gratis advertenties hebben een limiet van 1 afbeelding).
De kosten van een premium advertentie bedragen eenmalig 35 euro, je kunt deze hier aanmelden. Een beheerder neemt contact met je op om alles verder door te spreken.

Vragen over bloggen op deze site

Zijn mijn Blogs voor iedereen te lezen?
Blogs zijn leesbaar voor alle bezoekers van deze site. Omdat we van mening zijn dat de beleving van bdsm niets is om je voor te schamen en vrijwel iedereen anoniem blogt heeft het onze voorkeur dat blogs openbaar geplaatst worden, we begrijpen echter heel goed dat binnen een besloten community er soms wat meer persoonlijk gedeeld wordt wanneer je behoefte daar ligt raden we je aan om een website als FetLife te bezoeken. Je kunt daar een persoonlijk profiel aanmaken, teksten en afbeeldingen toevoegen en kiezen of deze zichtbaar zijn voor alle bezoekers van FetLife of uitsluitend voor mensen die in jouw vriendenlijst staan. Je kunt ons ook op FetLife vinden.

Is er een profiel gekoppeld aan mijn auteursnaam?
Deze mogelijkheid is er (nog) niet. Je kunt natuurlijk altijd een introductieblog schrijven, en jouw blogs ondertekenen met een link naar jouw profiel. Of onder elk blog een korte profiel tekst plaatsen.
Mochten in de toekomst meerdere bloggers actief zijn op onze site dan zullen we overwegen om auteurs profiel opties toe te voegen.

Hoe plaats ik mijn Blog in de juiste categorie?
Dit wordt door beheerders geregeld, wanneer jij een blog publiceert wordt deze in de wachtrij geplaatst, een beheerder controleert je tekst en publiceert je blog in de best passende categorie.
Het wordt aangeraden je tekst eerst in een kladblok of editor te schrijven en in het lege tekst veld te plakken.
Wil je een voorkeur aangeven voor een categorie dan kun je dit bij de tekst van je blog aangeven, bij voorkeur bovenaan zodat we het direct zien 🙂

Reageren op Blogs
Wanneer je ingelogd bent via WordPress en je reageert op een blog dan wordt jouw reactie gekoppeld aan je profiel. Wanneer op jouw auteursnaam geklikt wordt dan worden al jouw blogs getoond.

Uiteraard kun je met vragen ook altijd contact met ons opnemen maak gebruik van het contact formulier.