FemDom


Er wordt binnen Bdsm van FemDom gesproken wanneer de vrouw de leiding heeft. Zij neemt de lead, zij bepaalt en de man onderwerpt zich aan haar gezag en sturing. Wanneer je op internet op zoek gaat naar FemDom dan is er veel, heel erg veel, te vinden. Enigzins jammer is wel dat er veel stereotypering doorklinkt in teksten die je leest over FemDom. Het wordt vaak gepresenteerd alsof het normaal is dat mannen binnen FemDom niets waard zijn, al dan niet gepaard gaande met denigrerende termen. Laat je niet ontmoedigen hierdoor wanneer jij je aangetrokken voelt tot FemDom (of dit nu als vrouw is om te willen Domineren of als man om te onderwerpen aan een vrouw), jij bent het die jouw kaders bepaalt. Wanneer dit kader een partner niet aanspreekt kun je hierover in gesprek gaan om tot een acceptabele middenweg te komen, is er geen gesprek mogelijk realiseer je dan dat dit niet de juiste partner voor jou is en zoek naar iemand die zich wel in jouw kaders kan vinden.

Een relatie vorm waarin de vrouw leidt en de man zich graag door een vrouw laat leiden wordt aangegeven met de term Female Led Relatie. Een website die hier informatie over biedt is hier te vinden.

Omdat FemDom niet mijn ervaringsgebied is vind ik het niet goed voelen er veel over te schrijven.
Overige websites die meer informatie bieden:

Heb je vragen of twijfel je ergens over naar aanleiding van deze tekst neem dan gerust contact met mij op, of meld je aan om mee te lezen en schrijven op ons forum.

0 0 stemmen
Jouw Waardering

Karen

Blogger en curator van diverse bdsm (kunst) sites

You may also like...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties