Ik wil je beheersen

Prettig leesbaar boek met massa’s informatie voor zoekenden en beginners die iets met (BD)SM hebben. Aangevuld met ervaringsverhalen van mensen die BDSM beleven.

Antwoorden op:
Wat is het eigenlijk?
Ben ik wel normaal?
Is het iets voor mij?
Hoe begin ik er aan?
Hoe doe ik het veilig?
Hoe vertel ik het mijn omgeving?
Hoe ver kan ik gaan?
Hoe weet ik of iemand te vertrouwen is?
Welke risico’s loop ik en hoe kan ik ze vermijden?
Waar wil ik komen en hoe kom ik daar?

Een boek geschreven door mensen die BD(SM)-behoeften in zichzelf ontdekten en neerschreven waar hun ontdekkingstocht hen bracht, wat ze ervan leerden en hoe ze het in de realiteit van hun leven brachten. Met veel heerlijke, maar soms ook ontnuchterende verhalen. Een boek geschreven voor de mensen die zich dezelfde vragen stellen en hun persoonlijke ontdekkingstocht goed geïnformeerd wensen aan te gaan.

There are no comments

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *