BdsmMinnend is een informatieve website over bdsm (online sinds 2002).
Naast het openbare gedeelte van de site is er een (kleinschalig) besloten forum.
We verwelkomen iedereen, ongeacht je ervaring en los van je eventuele status binnen bdsm (dit past niet binnen delen vanuit de mens als individu).

Kenmerkend voor deze site is dat het uitgangspunt ‘delen vanuit de mens als individu’ is. Het is niet belangrijk of en hoe ervaren je in bdsm bent, er gelden geen specifieke omgangsregels anders dan de normale omgangsvormen.

Eén van de pijlers waarop BdsmMinnend gebouwd wordt is respect, veiligheid, gelijkheid en het delen als individu. Leden delen wat hen bezighoudt binnen bdsm via het forum,  er is ruimte om vragen te stellen (geen vraag is vreemd), het forum biedt de mogelijkheid om over talloze onderwerpen binnen bdsm te praten met elkaar. Niet vanuit een discussie standpunt maar om de verschillende gedachtes, gevoelens te delen en zo inzichten te verruimen.
Je bent dus van harte uitgenodigd je aan te melden, registreren kan via deze link.

Voor bloggers die graag schrijven is er de mogelijkheid om zelf blogs toe te voegen aan het openbare gedeelte van de site. Zodra je bent geregistreerd heb je toegang tot deze optie.
Blogs worden gemodereerd, teksten met veel spellings- en stijlfouten, een slechte opmaak, platvloers taalgebruik en/of veelvuldig gebruik van hoofdletters en leestekens worden niet geplaatst.

Ben je op zoek naar een hulpverlener die bekend is met bdsm? Je kunt contact opnemen met een ervaren counselor via deze website of zoek naar een Kink Aware Professional.

Wil je meer weten over de beheerders achter de site? Maak kenis met ons via deze link.

Draag je deze site een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, daarmee help je ons de jaarlijks terugkerende kosten op te vangen.

De Beheerders
Gert & Karen