Over deze Site

BdsmMinnend is een informatieve website over bdsm. De site is ooit ontstaan in 2002, destijds als een besloten community online community, waar via een forum gelijkgestemden met elkaar in gesprek konden over hun persoonlijke gedachten, gevoelens en beleving betreffende bdsm.
Door de jaren heen groeide en veranderende de website, er werd meer aandacht besteed aan breed informeren over bdsm. Dus niet uitsluitend binnen een besloten community, maar met artikelen en blogs die voor elke bezoeker toegankelijk zijn. Het forum bleef bestaan, echter de interactie tussen leden onderling nam meer af tot het forum overwegend nog een archief vol boeiende topics en gesprekken was. Omdat ook dáár een stuk toegevoegde waarde in schuilt, en we nog geen afscheid wilden nemen heeft het forum nog een tijd bestaan. Tot in november 2020, na bijna 18 jaar, besloten werd definitief afscheid te nemen van het forum en de daaraan gekoppelde leden community. Het was een bijzondere tijd, waar we met trots op terugkijken.

Doelstelling van BdsmMinnend

De doelstelling van onze site is door de jaren heen verschoven, van eerst vooral het bieden van een veilige en besloten plek waar men kon praten over bdsm richten we ons nu op breed informeren. Om informatie over bdsm toegankelijker te maken, maar ook om de drempel te verlagen. Door te laten zien dat bdsm geen vreemd iets is, maar verweven is met de maatschappij. Dat is terug te zien in boeken, films, muziek en de media.
De site richt zich dus vooral op het aanleveren van boeiende content, die vanzelfsprekend bdsm gerelateerd is.
Daarnaast zet ik mij in om de drempel voor het stellen van bdsm gerelateerde vragen te verlagen. Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of de instant chat. Wil je meer over mij weten lees dan hier verder.

Gastblogger worden op BdsmMinnend

Wil je graag jouw persoonlijke gedachten en gevoelens omtrent bdsm delen? Heb je eigen geschreven informatieve artikelen of tutorials die je graag toe wil voegen aan onze site? Schrijf je graag bdsm verhalen? Of misschien heb je andere content waarvan je denkt dat deze iets toevoegt aan onze site (en past binnen de sfeer) dan nodigen we je uit om je aan te melden als gast blogger.
Je kunt volledig anoniem bloggen via een gast account, voor elke gast blogger wordt een profiel aangemaakt waar je iets over jezelf delen kunt.

Vragen stellen over bdsm

Heb je een bdsm gerelateerde vraag dan kun je deze altijd insturen via het contact formulier, email info@bdsmminnend.nl of gebruik maken van de instant chat (rechts onder).
Je vraag wordt beantwoord door een ervaren coach en tevens oprichter van deze website. Er zijn geen kosten aan verbonden, probeer wel je vraag helder te omschrijven.

Bdsm Cursus

Er zijn een aantal gratis cursussen te downloaden. Meer informatie vind je hier.

Bdsm Counselor

Ben je op zoek naar een hulpverlener die bekend is met bdsm? Je kunt contact opnemen met de ervaren counselor via deze website of zoek naar een Kink Aware Professional.

Wil je meer weten over de beheerders achter de site? Maak kenis met ons via deze link.

Draag je deze site een warm hart toe? Steun mij dan via een donatie, daarmee help je me om de jaarlijks terugkerende kosten op te vangen.

Karen