Registreer of breid je rechten uit

BdsmMinnend Extra's niet geactiveerd

De inhoud die je probeerde te bekijken is alleen toegankelijk voor geregistreerde leden of onderdeel van de BdsmMinnend Extra's.

Zie je rechts een inlogscherm? Dat betekent dat je niet ingelogd bent, je kunt je inloggen met jouw aangemaakte gegevens.
Heb je nog geen account?  Registreer je gratis

Zie je rechts profiel foto? Dan ben je ingelogd maar zijn de Extra's niet geactiveerd.

Wat krijg je als je de Extra's activeert?

Toegang tot het overzicht van alle activiteiten op de site van alle leden (via Prikbord), je kunt de profielen van leden bekijken, evenals hun foto albums en je kunt privé berichten via de site verzenden en ontvangen.

Wat kost het activeren van de Extra's?

We vragen hiervoor een jaarlijkse bijdrage van 25 euro per lid.

Hoe activeer je de Extra's?

Maak gebruik van de link Activeer Extra's om de Extra's op jouw account te activeren. Dit is een jaarlijkse bijdrage en wordt geregeld via PayPal (betalen via creditcard behoort tot de opties van PayPal) mocht je nu wel willen betalen maar niet via PayPal dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier. Je ontvangt dan een factuur via email die je via een bankoverschrijving kunt voldoen.

Waarom vragen jullie geld voor de Extra's?

Deze site wordt op vrijwillige basis beheerd, beheerders staan elke dag voor de leden klaar, onderhouden de site, beantwoorden vragen en helpen leden met problemen op de site. De kosten voor hosting, de lay out en plugins worden door ons zelf betaald. De jaarlijkse bijdrage maakt het mogelijk om meer extra's toe te voegen en de site in de lucht te houden.

Activeer Extra’s

Opzeggen

Wil je jouw jaarlijkse bijdrage opzeggen? Dat kan via deze link, of door contact met ons op te nemen.