Soms komt iets ineens binnen

Er zijn van die momenten dat iets onverwachts hard binnenkomt, en soms zijn het ogenschijnlijk onbenullige dingen maar toch, met grootste impact.
Dat is wat ik op dit moment ervaar. De afgelopen week was het verbazingwekkend stil in mijn mailboxen, nu zat ik ook in mijn ‘drukke’ week met veel cliënten buiten de deur om zorg voor te dragen en in die weken ben ik minder bezig met mijn pc. Als ik al aan een site bezig was dan was het vooral Bdsmminnend, en het zal misschien niet ongemerkt voorbij gegaan zijn dat dit niet helemaal zonder slag of stoot is gegaan.

Gisteravond besloot ik toch eens wat verder te gaan graven naar de oorzaak van de stille mailboxen en kwam tot de ontdekking dat meerdere van mijn websites offline waren.Dus toch maar een mailtje richting provider gestuurd, wat blijkt…al mijn sites én mailboxen zijn verwijderd. Ja dat was een foutje, had niet mogen gebeuren, waarbij heel subtiel de schuld ook nog eens mijn kant op geschoven werd. Ik merk dat ik te verbijsterd en verdrietig ben om daar echt goed op te reageren. Ik zie in gedachten alle tijd en liefde waarmee ik maanden bezig geweest ben om 16 jaar aan bdsm schrijfsels over te zetten en te verwerken in een mooie lay out. Iets waar ik enorm over heb lopen twijfelen om te doen omdat het echt een absurde klus, omdat er niet meer zoveel bezoekers de site bekijken, omdat loslaten van dat stukje me ook raakte. En nu, hoef ik er niet meer over na te denken. Het is los, het is weg. Het kan niet hersteld worden.
Dat geldt ook voor een paar andere sites maar dat raakt me minder, dat is vervelend maar met die sites had ik niet de connectie zoals ik met mijn bdsm schrijfsels had.

Het komt binnen, keihard. Een cynisch stukje in mij fluistert dat het misschien wel meer zegt dan ik zien wil. Ik voel hoe weken en maanden van vertwijfeling, me verloren voelen en een weg zoeken samenvallen met dit verlies. En ik voel me onderuit geschopt, genadeloos en keihard. Alle nuchtere en rationele troostende woorden helpen niet, er is iets weg dat mij dierbaar was en niet meer hersteld kan worden. Het is alsof meerdere verliezen zich opstapelen en ik voel me verloren. Machteloos en niet in staat om nog een spoortje vechtlust in mijzelf te vinden om te herstellen wat er misschien nog te herstellen valt.

Het spookt in door mijn hoofd, het is weg. Iets waar ik meer dan 16 jaar mee bezig ben geweest, met veel liefde presenteerde, zelfs al nam de frequentie van schrijven af, mijn schrijfsels waren stuk voor stuk pareltjes die mijn bewandelde weg binnen bdsm toonden. Dat kwijt te zijn komt keihard bij me binnen. Ja natuurlijk heb ik de schrijfsels wel, maar dat zijn zielloze bestanden in een map op mijn pc. De website was het ademen, mijn ademen en dat is abrupt afgebroken, weggehaald en ik weet niet of ik het weer herstellen wil. Of ik daar de energie en liefde voor kan vinden. Elke tekst is meerdere keren door mijn handen gegaan, er zijn teksten die talloze nieuwe lay outs hebben meegemaakt. Telkens weer pakte ik ze op, hield ze vast, bekeek ze, gaf ze een mooie omlijsting en plaatste ze online.

Het verdriet dat ik voel is enorm groot, ik snap dat het voor menigeen ongrijpbaar is, niet te begrijpen. Dat mag ook, dit is míjn verdriet, mijn losgebroken stukje. Weliswaar buiten mijn schuld om maar daarin niet minder hevig.

 

 

0 0 stemmen
Jouw Waardering

Karen

Blogger en curator van diverse bdsm (kunst) sites

You may also like...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties