Stel jouw vraag over bdsm

Wellicht heeft het bezoek aan deze site vragen opgeworpen, of loop je al langer rond met vragen omtrent jouw bdsm gevoelens of bdsm in het algemeen. Via deze website kun jij jouw vraag gratis inzenden, je vraag wordt inhoudelijk beantwoord door een ervaren coach. Ik ben als kink aware professional inmiddels al 20 jaar actief in het begeleiden van mensen die hun bdsm gevoelens aan het ontdekken zijn. Wil je meer weten over mijn achtergrond als coach lees dan hier verder.

Hoe werkt het?

Je kunt jouw vraag stellen via de instant chat app (rechtsonder). Zodra ik deze zie binnenkomen en in de gelegenheid ben om te antwoorden stuur ik een reactie terug, dit is meestal binnen 1 tot 2 dagen. Wil je antwoord via email vermeld dan jouw mailadres.
Probeer je vraag inhoudelijk te maken, dat helpt mij om een constructief antwoord te geven.
Je kunt jouw vraag ook inzenden via het contactformulier (of email info@bdsmminnend.nl). Binnen enkele dagen ontvang je een inhoudelijk antwoord. Hoe beter jij jouw vraag formuleert des te uitgebreider kan ik jouw vraag beantwoorden
Aan dit proces zijn geen kosten verbonden. Soms ontstaat naar aanleiding van het ontvangen antwoord een correspondentie via email, ook daar zijn geen kosten aan verbonden. Ik zet mij met liefde en toewijding in om mensen te helpen in balans met hun bdsm gevoelens te komen. Deze site is daar een onderdeel van.
Wel is er een limiet aan de tijd en energie die ik kosteloos investeer om anderen te helpen, dat betekent vanzelfsprekend niet dat ik je zomaar ineens loslaat. Meestal is iemand geholpen met een paar emails, zodra blijkt dat er behoefte is aan een meer intensievere vorm van begeleiding (coaching) dan zal ik dit altijd aangeven zodat jij zelf een keuze kunt maken die bij jou past.

Er ging iets mis