Dit netwerk draait volledig op de vrijwillige inzet van de beheerders. Er wordt veel tijd gestoken in het onderhouden van het platform, uiteraard zijn er ook kosten voor hosting, domeinnaam en een aantal onderdelen die ingevoegd zijn op de site. Deze worden door ons zelf bekostigd.

De tijd en aandacht die aan BdsmMinnend wordt besteed is een investering die met overtuiging en liefde wordt aangeboden. Dit omvat een breed aantal taken, naast het dagelijks beheer en een stukje technisch beheer zet ik (MisTique) mijn kennis en ervaringen als coach seksueel bewustzijn in om leden zo op te vangen en bij te staan daar waar nodig.

Wanneer je van mening bent dat deze site voor jou van waarde is en je zou graag bij willen dragen via een financiële donatie dan is dit mogelijk via het principe van waardebepaling achteraf. De waarde van deze site zal voor ieder lid anders zijn, leden weten zelf denk ik heel goed wat dit platform voor hen waard is, evenals wat zij hebben kunnen halen uit de betrokkenheid die ik als beheerder toon.

Doneren kan via Paypal of een bank overschrijving. Uit privacy overwegingen heb ik mijn bank gegevens hier niet vermeld, wil je van deze optie gebruik maken stuur mij dan een privé bericht vanaf de site of stuur een email naar mistique@bdsmminnend.nl
Wanneer je kiest voor doneren via Paypal dan is het zelfs mogelijk om anoniem te doneren (mocht je daar de voorkeur aan geven).

Een andere optie om bij te dragen is door gebruik te maken van de links naar Bol.com die op de website te vinden zijn, deze zijn voorzien van een code waardoor er een klein stukje commissie berekend wordt over eventuele bestellingen die via deze site gegenereerd worden. Voor leden is er een uitgebreide lijst met boeken, films en tutorials beschikbaar die voorzien zijn van reviews van leden. Niet leden adviseren we om het beknopte overzicht Boeken, Films en Tutorials te bekijken.

Bij voorbaat wil ik iedereen oprecht bedanken voor jullie steun, betrokkenheid en de donaties. Ook namens Grey Spanker.

MisTique & Grey Spanker

Via de knop hieronder kun je doneren. Je wordt naar een betaalpagina van PayPal gestuurd waar je de donatie af kunt ronden.
(Mijn Paypal staat op naam van Duale, wat de bedrijfsnaam is van mijn zzp werkzaamheden als coach en online publisher)

Bewaren

Bewaren

Bewaren